Επιστροφή στις ρίζες

Είχα αρκετά χρόνια, να νιώσω τόσο ωραία. Σε μια ομάδα με λίγα άτομα, όπου ο καθένας κάνει όσο μπορεί, ότι μπορεί, και υπάρχει συννενόηση. Όταν ο αριθμός των μελών μιας ομάδας, αυξάνει, δημιουργούνται διαφωνίες, σχετικά με την πορεία που θα έχει η ομάδα. Έτσι υπάρχει μεγάλη σπατάλη δυνάμεων στις διαφωνίες, και δεν παράγεται πραγματικό έργο.

Έχω ξεκινήσει μεταφράσεις στο Puppel 4.10, και μαζί με τα άλλα παιδιά, γίνεται μια όμορφη δουλειά. Το Puppel, μου αρέσει γιατί είναι μικρό και ταχύτατο (περίπου 100ΜΒ), και περιέχει όλες τις βασικές εφαρμογές που χρειάζομαι, AbiWord, Gnumeric, Seamonkey (browser και mail-client), και διάφορα καλά εργαλεία για αναπαραγωγή multimedia και εργαλεία συστήματος. Επίσης, έχει εργαλείο που μπορείς να φτιάξεις το δικό σου pupplet, δηλαδή την δική σου διανομή, πάρα πολύ εύκολα.

Η ομάδα είναι μικρή και σίγουρα χρειάζεται βοήθεια. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να προσφέρει, ας επικοινωνήσει στο forum, για να μπει στην ομάδα. Ομάδα, που είμαστε μια παρέα, απλά και όμορφα.

Advertisements
Explore posts in the same categories: Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: